• ISO 9001 : 2008
    • ISO 22000 : 2005
  • Онкологічні захворювання і риб’ячий жир з печінки акули.

    Основною діючою речовиною в риб’ячому жирі з печінки акули є алкілгліцерол. Саме завдяки його природній імуномодулюючій дії на організм, акулячий жир здобув велику популярність серед лікарів і споживачів в усьому світі.
    Алкілгліцерол із жиру печінки акули вперше був виділений на початку 1920-х японськими вченими М. Tsujimoto ы Y. Toyama. Його біологічну дію на організм почали розуміти тільки в 1958 році, когли доктор медичних наук Астрід Брохульт повідомила про успішне застосування алкілгліцеролу у хворих на лейкоз, а в 1986 році виявили великий процент виживання онкохворих, що вживали алкілгліцерол під час хіміотерапії. На протязі останніх декількох десятиліть було проведено безліч інших досліджень із використанням алкілгліцеролу для підтримки імунної системи під час лікування раку, які визначили його безсумнівну ефективність.


    Застосування риб’ячого жиру з печінки акули в якості додаткового засобу одночасно з проведенням основного лікування у онколога, а також у пацієнтів у пізньому післяопераційному періоді і в медичній реабілітації може пом'якшити небажані побічні ефекти від променевої і хіміотерапії та скоротити період загоєння:

    • алкілгліцерол підвищує рівень лейкоцитів (основних клітин імунітету) в крові. Це вкрай важливо під час проходження курсів хіміотерапії, коли їх рівень часто стрімко падає до відмітки нижче норми;
    • встановлена радіопротекторна дія алкілгліцеролу, що дозволяє використовувати риб’ячий жир з печінки акули під час і після курсів променевої терапії – для зниження інтенсивності побічних ефектів і підвищення стійкості організму до дії радіації;
    • алкілгліцерол виводить важкі метали, токсини і пестициди з організму;
    • риб’ячий жир з печінки акули - модулятор імунної системи; крім того, алкілгліцерол підтримує функціональність і структуру клітинних мембран;
    • акулячий жир підвищує загальну фізичну витривалість.


    Звичайний курс застосування риб’ячого жиру з печінки акули складає 30 днів.  Але, під час лікування ракових захворювань, лікар може призначати декілька курсів акулячого жиру підряд без збільшення денної порції (у якості додаткового засобу). Це пов'язано з тим, що під час проведення курсів хіміотерапії страждає функція шлунково-кишкового тракту і печінки; всмоктуваність і засвоєння алкілгліцеролу можуть бути знижені. Однак, після 30 днів безперервного застосування, знадобиться контроль рівня тромбоцитів у крові, оскільки він іноді може підніматися трохи вище норми, починаючи з другого місяця вживання. У таких випадках слід зробити перерву близько 14-30 днів. Після перерви лікар зможе оцінити результати проведеного аналізу крові і, за необхідності, продовжити курс. Слід вживати риб’ячий жир з печінки акули під час лікування онкологічних захворювань тільки за призначенням лікаря.


    Риб’ячий жир з печінки акули не містить омега-3 поліненасичених жирних кислот і вітамінів, тому може бути одночасно застосований з будь-яким іншим видом Риб’ячого жиру або Омега-3.


    Протипоказання до застосування риб’ячого жиру з печінки акули: діти до 12 років, вагітні та жінки в період лактації, аутоімунні захворювання,  непереносимість окремих компонентів продукту.