• ISO 9001 : 2008
    • ISO 22000 : 2005
  • Риб’ячий жир з тунця

    "Риб’ячий жир з тунця" – це унікальний продукт, можна сказать навіть, що елітный. Все тому, що він природньо містить 30-35% Омега-3 поліненасичених жирних кислот у формі природних тригліцеридів, із яких 25-28% припадає на ДГК (докозагексаєнову кислоту), і 5-6% - на ЕПК (ейкозапентаєнову кислоту).

    ЕПК і ДГК є важливими речовинами для всіх тканин організму, які дозволяють регулювати багато функцій. Вони допомагають контролювати запальні реакції и згортання крові, відіграють певну роль у тому, які гени «запускаються в роботу». ДГК більше присутня в клітинних мембранах, грає важливу структурну роль в ефективній роботі клітин по притоку и відтоку важливих компонентів. ДГК зустрічається практично у всіх клітинах, але найбільше вона сконцентрована в клітинах серця, головного мозку і сітківки ока. Із ЕПК в ендотелії синтезуються простацикліни PGI3 и інші, що володіють антиатерогенним ефектом (зменшення згортання крові, розширення судин); тому ЕПК корисна для профілактики атеросклерозу.

    ЕПК і ДГК є незамінними жирними кислотами, оскільки організм не здатен виробляти їх самостійно. Дуже важливо вживати омега-3 в належній кількості з їжею. ЕПК і ДГК містяться в морепродуктах, особливо в жирах глибоководних риб.

    Риб’ячий жир з тунця є відмінним джерелом Омега-3 ДГК і ЕПК. Співвідношення ДГК/ЕПК в пропорціях 25/5 дозволяє вважати даний продукт особливо цінним для організму людини.

    При регулярному вживанні, Омега-3 ПНЖК в складі «Риб’ячий жир з тунця» впливають наступним чином:

    • попереджують розвиток серцево-судинних захворювань, допомагають підтримувати роботу серця на належному рівні;
    • підтримують головний мозок і центральну нервову систему в здоровому робочому стані, зменшують прояви синдрому хронічної втоми та надмірну дратівливість, сприяють покращенню уваги та пам’яті;
    • ДГК відіграє важливу роль в здоров’ї очей, являючись одним із основных структурних жирів у сітківці; у великих концентраціях необхідна клітинам, що дозволяють бачити в різних умовах освітлення;
    • сприяють зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові, попереджують розвиток атеросклерозу,
    • покращують стан суглобів;
    • попереджують виникнення проявів передчасного старіння;
    • покращують стан шкіри, нігтів і волосся.

    Коли Вам буде корисний «Риб’ячий жир з тунця»:

    для забезпечення оптимального функціонування головного мозку, для покращення уваги та пам‘яті;

    для підтримки нормальної роботи органів зору (особливо сітківки ока), попередження надмірної втоми очей;

    зменшення ризику розвитку серцево-судинних захворювань, у тому числі ішемічної хвороби серця (ІХС), інфаркту міокарда або інсульту;

    для забезпечення оптимального функціонування центральної нервової системи, зниження надмірної дратівливості під час активних розумових навантажень та зменшення проявів синдрому хронічної втоми;

    для підтримки кровоносних судин на відповідному рівні, зниження рівня ліпідів і холестерину в крові та запобігання розвитку атеросклерозу;

    для полегшення симптомів у людей з патологіями суглобів;

    незадовільний стан шкіри («втомлена», передчасні зморшки, сухість) або нігтів; тривале випадання волосся або погіршення їх вигляду;  

    при активних заняттях спортом (особливо кардіонавантаженнях)– у складі комплексного дієтичного харчування.

    В яких випадках слід віддати перевагу «Риб’ячому жир з тунця»:

    • Ви помітили, що стали не такі уважні або гірше запам’ятовуєте інформацію;
    • Ви тривалий час переносите надмірні розумові навантаження;
    • лікар-кардіолог виявив наявність проблем із серцем;
    • погіршення зору, особливо нічного; надмірна втома очей.

    «Риб’ячий жир з тунця» можна вживати протягом усього року, роблячи невеликі перерви між курсами. Він корисний усім, хто хоче буди природньо здоровим, забезпечивши свій організм необхідними речовинами для нормального виконання ним своїх функцій.

    Вживати: дорослим та дітям з 11-ти років по 4 капсули один раз на день, запиваючи невеликою кількістю води, під час їжі.

    Середній курс вживання: 2-6 місяців. Необхідність повторного курсу узгоджується з лікарем.Не є лікарським засобом.

    Походження високоякісної сертифікованої сировини: риб’ячий жир з тунця – Ісландия, желатин яловичий – Германія, гліцерин – Чехія. Без ГМО, ароматизаторів і консервантів.

    При регулярному вживанні, Омега-3 ПНЖК в складі «Риб’ячий жир з тунця» впливають наступним чином:

    • попереджують розвиток серцево-судинних захворювань, допомагають підтримувати роботу серця на належному рівні;
    • підтримують головний мозок і центральну нервову систему в здоровому робочому стані, зменшують прояви синдрому хронічної втоми та надмірну дратівливість, сприяють покращенню уваги та пам’яті;
    • ДГК відіграє важливу роль в здоров’ї очей, являючись одним із основных структурних жирів у сітківці; у великих концентраціях необхідна клітинам, що дозволяють бачити в різних умовах освітлення;
    • сприяють зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові, попереджують розвиток атеросклерозу,
    • покращують стан суглобів;
    • попереджують виникнення проявів передчасного старіння;
    • покращують стан шкіри, нігтів і волосся.

    В яких випадках слід віддати перевагу «Риб’ячому жир з тунця»:

    • Ви помітили, що стали не такі уважні або гірше запам’ятовуєте інформацію;
    • Ви тривалий час переносите надмірні розумові навантаження;
    • лікар-кардіолог виявив наявність проблем із серцем;
    • погіршення зору, особливо нічного; надмірна втома очей.
    який продукт обрати