• ISO 9001 : 2008
    • ISO 22000 : 2005
  • Риб’ячий жир з печінки акули

    Риб’ячий жир з печінки акули є природним джерелом алкілгліцеролу, причому в найвищій, зафіксованій в природному середовищі, концентрації (близько 20%). Кожна капсула по 500 мг містить 100 мг алкілгліцеролу.

     Вчені прийшли до висновку, що алкілгліцерол і є причиною неймовірної живучості, витривалості і стійкості до інфекцій акул. Більше того, зафіксовані лише поодинокі випадки захворування раком у акул, і то у особин, що мешкають в екологічно несприятливих регіонах.

     У людини алкілгліцерол міститься в кістковому мозку (біля 0,2%), грудному молоці (біля 0,1%), селезінці і печінці.

     Одна з основних дій алкілгліцеролу на організм – стимуляція імунітету. Алкілгліцерол  має імуностимулюючі та загальнозміцнюючі властивості. Сприяє підвищенню імунітету, захисних сил організму і фізичної працездатності. Стимулює вироблення білих кров’яних клітин (лейкоцитів), головна функція яких – захист організму від інфекцій, чужорідних білків та сторонніх тіл, здатних завдати йому шкоди, і тромбоцитів, які беруть участь в загоєнні й відновленні пошкоджених тканин.

      Внаслідок цього:

    • підвищуються захисні можливості організму, здатність протистояти інфекціям;
    • відбувається більш швидке загоєння ран, зводиться до мінімуму можливість появи рубців;
    • значно скорочуються періоди відновлення після перенесених захворювань, знижується ризик повторного інфікування, зменшуються побічні ефекты від традиційної терапії;
    • відзначається пом’якшення ефектів променевої терапії під час традиційного лікування ракових захворювань;
    • відновлюється фізична і розумова працездатність, підвищується забезпечення клітин киснем;
    • підтримується здоровий стан шкіри і суглобів.

    Коли Вам будет корисний жир з печінки акули:

    здійснює позитивний вплив на організм при виникненні різних видів запалень; під час сезонних інфекцій, таких як гострі респіраторні захворювання (ГРЗ) та гостра респіраторна вірусна інфекція (ГРВІ);

    після перенесених травм, хірургічних або стоматологічних втручань, косметологічних процедур тощо;

    Ви почуваєте себя недостатньо працездатним у периоди осінньо-весняних перебудов організму;

    у Вас занепад сил, синдром хронічної втоми або депресивний стан;

    в результаті регулярної перевтоми Ви стали погано концентруватися, знизилась ефективність пам’яті;

    тривалі важкі фізичні (в тому числі спортивні) навантаження стали негативно впливати на Ваше самопочуття;

    за призначенням лікаря може бути використана у складі комплексного дієтичного харчування осіб, що знаходяться в стані під час чи після перенесеної променевої або хіміотерапії з приводу лікування онкологічних захворювань;

    Ви помічаєте  ознаки передчасного старіння шкіри;

    Ви маєте проблеми з суглобами: запалення (как доповнення до основного лікування), «хрускіт» в суглобах, зниження рухливості і т.д.;

    Ви відносно здорова людина, але притримуєтесь життєвого принципу «легше попередити, ніж лікувати» і хочете доповнити свій раціон харчування корисними продуктами; в цьому випадку Вам достатньо буде вживати «Риб’ячий жир з печінки акули» двічі на рік, найкраще весною і восени, курсами не більше 30 днів.

     

    Вживати: дорослим по 3-4 капсули один раз на день, бажано у першій половині дня, запиваючи невеликою кількістю води, під час їжі. Не є лікарським засобом. Курс вживання: 25 днів (по 4 капсули на день), або 30 днів (по 3 капсули на день). Необхідність повторного курсу узгоджується з лікарем.

    Протипоказання: діти до 12 років, вагітні та жінки в період лактації, аутоімунні захворювання, непереносимість окремих компонентів продукту.

    Запобіжні заходи: не перевищуйте рекомендовану добову порцію, вживайте «Риб’ячий жир з печінки акули» курсом до 30 днів, після цього слід зробити перерву не менше, ніж 30 днів. Для осіб, що вживають «Риб’ячий жир з печінки акули» більше 30 днів підряд, необхідний контроль рівня тромбоцитів у крові і нагляд лікаря.

    Походження високоякісної сертифікованої сировини: риб’ячий жир з печінки акули – Ісландія, желатин яловичий – Германія, гліцерин – Чехія. Без ароматизаторів і консервантів.

      Внаслідок цього:

    • підвищуються захисні можливості організму, здатність протистояти інфекціям;
    • відбувається більш швидке загоєння ран, зводиться до мінімуму можливість появи рубців;
    • значно скорочуються періоди відновлення після перенесених захворювань, знижується ризик повторного інфікування, зменшуються побічні ефекты від традиційної терапії;
    • відзначається пом’якшення ефектів променевої терапії під час традиційного лікування ракових захворювань;
    • відновлюється фізична і розумова працездатність, підвищується забезпечення клітин киснем;
    • підтримується здоровий стан шкіри і суглобів.
    який продукт обрати