• ISO 9001 : 2008
    • ISO 22000 : 2005
  • Риб’ячий жир з тунця для дітей «Розумник» з 10-ти років

    Риб’ячий жир з тунця – це унікальний продукт, навіть елітний. Все тому, що він природньо містить 32% Омега-3 поліненасичених жирних кислот у формі природних тригліцеридів, із яких 23% становить ДГК (докозагексаєнова кислота), і 5% - ЕПК (ейкозапентаєнова кислота). Його можна вживати на протязі всього року, оскільки в складі немає жиророзчинних вітамінів А і D3.
    ЕПК і ДГК - важливі речовини для всіх тканин організму, які дозволяють регулювати безліч функцій. Вони допомогають контролювати запальні реакції, згортання крові, «запуск в роботу» визначених генів.
    ДГК більше присутня в клітинних мембранах, відіграє важливу структурну роль в эфективній роботі клітин по притоку і відтоку важливих компонентів. ДГК зустрічається майже у всих клітинах організму, але найбільша її кількість сконцентрирована в клітинах серця, головного мозку і сітківки ока.
    Із ЕПК в эндотелії синтезуються простацикліни PGI3 і інші, що володіють потужним антиатерогенним эфектом (зменшення згортання крові, розширення судин); тому ЕПК корисна для підтримки здоров’я кровоносних судин.

    ЕПК і ДГК є незамінними жирними кислотами, оскільки організм не здатен виробляти їх самостійно. Дуже важливо вживати омега-3 в належній кількості з їжею. ЕПК і ДГК містяться в морепродуктах, особливо в жирах глибоководних риб.

    Коли буде корисний «Риб’ячий жир з тунця «Розумник» з 10-ти років»:

    для підвищення уваги і здатності до запам’ятовування;

    для зменшення роздратованості і втомлюваності в періоди активних розумових чи емоціональних навантажень (напружений графік занять, змагання, екзамени і т. ін.);

    для підтримки нормальної роботи очей, особливо сітківки, для забезпечення здатності ока адаптуватися до різних умов освітлення, для попереждення надмірної втоми очей;

    для підтримки здоров’я серця і кровоносних судин на відповідному рівні.

    Вживати: під час їжі, запиваючи невеликою кількістю води, по 4 капсули на день.

    Середній курс вживання: 2-3 місяці. Необхідність повторного курсу узгоджується з лікарем. Не є лікарським засобом.

    Походження високоякісної сертифікованої сировини:    риб’ячий жир з тунця – Ісландія, желатин яловичий – Германія, гліцерин – Чехія. Без ГМО, ароматизаторів і консервантів.

    який продукт обрати