• ISO 9001 : 2008
    • ISO 22000 : 2005
  • Риб’ячий жир з печінки тріски

    Риб’ячий жир з печінки тріски – найбагатший по складу із усіх видів риб’ячого жиру. Кожна капсула по 500 мг містить : Омега-3 жирних кислот в формі природних тригліцеридів - 110 мг (із них докозагексаєнової кислоти ДГК – 50 мг , ейкозапентаєнової кислоти ЕПК– 35 мг), вітаміну А – 550 МЕ (165 мкг), вітаміну D3 – 65 МЕ (1,63 мкг).

    ЕПК і ДГК є важливими речовинами для всіх тканин організму, які дозволяють регулювати багато функцій. Вони допомагають контролювати запальні реакції и згортання крові, відіграють певну роль у тому, які гени «запускаються в роботу». ДГК більше присутня в клітинних мембранах, грає важливу структурну роль в ефективній роботі клітин по притоку и відтоку важливих компонентів. ДГК зустрічається практично у всіх клітинах, але найбільше она сконцентрована в клітинах серця, головного мозку і сітківки ока. Із ЕПК в ендотелії синтезуються простацикліни PGI3 и інші, що володіють антиатерогенним ефектом (зменшення згортання крові, розширення судин); тому ЕПК корисна для профілактики атеросклерозу.

    ЕПК і ДГК лиш незначною мірою синтезуються організмом из альфа-ліноленової кислоти (АЛК), що міститься в рослинних оліях, за допомогою подовження вуглеводних зв’язків. Вкрай важливо отримувати їх з продуктами харчування. ЕПК и ДГК містяться в морепродуктах, особливо в жирах глибоководних риб.

    Вітамин А відіграєт важливу роль в синтезі білків, ліпідів, регулює баланс мінералів, бере участь в сульфатному обміні в сполучній тканині, хрящах, костях. Важливою функцією вітаміну А є регулювання процесів зору. Ретинол забезпечує проведення і передачу нервових імпульсів. Він також впливає на ділення імунокомпетентних клітин, на синтез факторів специфічного (імуноглобулін) і неспецифічного (інтерферон, лізоцим) захисту організму від інфекційних і інших захворювань; при його нестачі виникає підвищена сприйнятливість до інфекцій. Вітамин А бере участь в діленні клітин епітелію, розвитку секреторних залоз, процесах кератинізації, регенерації слизових оболонок і шкіри. Цей вітамін необхідний для нормального функціонування ендокринних залоз. Дефіцит вітаміну А призводить до порушень трофіки шкіри (гіперкератоз), погіршенню росту і якості волося та нігтів, а також функції сальних и потових залоз. 

    Вітамін D утворюється у людини під дією сонячних променів.  Він регулює обмін кальцію і фосфору, сприяє мінералізації і росту скелета, а також є активним антирахітичним фактором. Вітамін D підтримує стабильність тонусу м’язів скелетної мускулатури, функцію миокарда, стабілізує процес згортання крові. Важливий з метою стандартного функціонування паращитовидних залоз, а також для нормальної роботи імуної системи.

    В період менопаузи, у зв’язку з гормональними змінами, у жінок виникає підвищена потреба у вітаміні Д, недостатність якого може призводити до розвитку остеопорозу.

    При регулярному вживанні, «Риб’ячий жир з печінки тріски» впливає наступним чином:

    • сприяє зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові, попереджує розвиток атеросклерозу і серцево-судинних захворювань, допомагає в нормалізації артеріального тиску (за рахунок покращення функції кровоносних судин і зменшення запалення);
    • підтримує головний мозок і центральну нервову систему в здоровому робочому стані, зменшує прояви синдрому хронічної втоми, сприяє покращенню уваги та пам’яті;
    • підтримує здоров’я органів зору, особливо сітківки ока, забезпечує здатність до адаптації в різних умовах освітлення, попереджує розвиток «курячої сліпоти»;
    • покращує стан і функціонування суглобів, сприяє правильній мінералізації скелета и підтримці тонусу м’язів скелетної мускулатури, перешкоджає розвитку остеопорозу;
    • попереджує прояви передчасного старіння;
    • покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

    Коли Вам буде корисний «Риб’ячий жир з печінки тріски»:

    Ви не любите рибу – для поповнення потреб організму в Омега-3 ПНЖК, вітамінах А и D33;

    для профілактики серцево-судинних захворювань, атеросклерозу, порушення функції кровоносных судин;
    для запобігання підвищення рівня ліпідів і «поганого» холестерину в крові;

    Ви стали погано концентруватися, знизилась ефективність пам’яті і розумова працездатність;

    у Вас занепад сил, синдром хронічної втоми або депресивний стан, тривалі фізичні нагрузки стали негативно впливати на Ваше самопочуття;
    Ви помітили зниження гостроти зору, особливо нічного, часту втому очей;
    Ви маєте проблеми з суглобами: запалення (як доповнення до основного лікування), «хрускіт» в суглобах, зниження рухливості;
    для попередження розвитку остеопорозу;

    Ви часто хворієте на простудні захворювання та ГРВІ, тривалий час відновлюєтесь після цього;

    незадовільний стан шкіри («втомлена», передчасні зморшки, сухість) або нігтів; тривале випадання волосся або погіршення їх вигляду;  

    Ви працюєте в закритому приміщенні (наприклад, в офісі) і мало буваєте на сонці навіть влітку і не можете отримати необхідну кількість вітаміну D природним шляхом;

    при активних заняттях спортом – у складі комплексного дієтичного харчування.

     

    Вживати: дорослим і дітям з 11-ти років по 2 капсули двічі на день під час їжі, невеликою кількістю води.

    Звичайний курс вживання складає 2-3 місяці, але може бути подовжений за рекомендацією лікаря. Не є лікарським засобом.

    Застереження: «Риб’ячий жир з печінки тріски» містить вітамін D3. Якщо Ви багато буваєте влітку на сонці, рекомендується зменшити дозування або перейти на прийом «Омега-3 Natural» або «Риб’ячого жиру з тунця» для поповнення потреб організму в Омега-3 ПНЖК в літній період.

    Походження високоякісної сертифікованої сировини: риб’ячий жир із печінки тріски – Ісландия, желатин – Бельгія, гліцерин – Чехія. Без ароматизаторів і консервантів.

    При регулярному вживанні, «Риб’ячий жир з печінки тріски» впливає наступним чином:

    • сприяє зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові, попереджує розвиток атеросклерозу і серцево-судинних захворювань, допомагає в нормалізації артеріального тиску (за рахунок покращення функції кровоносних судин і зменшення запалення);
    • підтримує головний мозок і центральну нервову систему в здоровому робочому стані, зменшує прояви синдрому хронічної втоми, сприяє покращенню уваги та пам’яті;
    • підтримує здоров’я органів зору, особливо сітківки ока, забезпечує здатність до адаптації в різних умовах освітлення, попереджує розвиток «курячої сліпоти»;
    • покращує стан і функціонування суглобів, сприяє правильній мінералізації скелета и підтримці тонусу м’язів скелетної мускулатури, перешкоджає розвитку остеопорозу;
    • попереджує прояви передчасного старіння;
    • покращує стан шкіри, волосся і нігтів.
    який продукт обрати